sunnuntai 27. helmikuuta 2011

dissot alkaa taas. menen peilin eteen tarkistamaan, että olen todellinen, enkä tunne itseäni.
Miun pitäisi osata kirjoittaa.

Yksi moniosainen haasteficci, pieleen mennyt nanowrimo, jonka haluan jatkaa loppuun. Yksi moniosainen yhteisficci, yksi kesäromanssi-novelli kilpailua varten, yksi rapaalesarja, yksi neliosainen minisarja, jatko-osia tai spinoffeja toivottu sille, tälle ja tuolle. 10 tarinaa muumeista, 10 tarinaa epäonnisesta rakkaudesta. Yksi ystävänpäivä-ficci, vaikka sekin meni jo. 45/50 puuttuu vielä ja sitten vasta on hahmot kerätty.


Enkä mie saa paperille mitään.

Miulla on kirjekavereita odottamassa yhteydenottoa, mutta en osaa aloittaa. Mitä pitäisi kertoa, mikä kiinnostaa?

Lupauduin roolipeliin yhden tuntemattoman kanssa. En voi olla miettimättä, miten epäonnistun siinäkin.

lauantai 26. helmikuuta 2011

Tervetuloa, uusi lukija ♥


BMI sama kuin aina ennenkin. Ehkä ensi viikolla.

Pitäisi liikkua enemmän. Kaksi tuntia päivässä. 301 kcal.

Radiosta soi K-Maro, mahdotonta. Eihän sitä ole soitettu sen jälkeen, kun pamautin alakoulun oven kiinni ja ripustauduin teini-ikäisille tarkoitetun oven kahvaan.

keskiviikko 23. helmikuuta 2011


TIISTAI

Kaapista löytyy dominoja, tavallista vaniljajäätelöä ja puolikas kääretorttu.

Minä en syö mitään ja alan juosta paikallani.

Vierasvara on aina hyvä olla olemassa.

Muutamaa tuntia myöhemmin olen sortunut. Kokonaiskalorit 890, mutta liikun kaksi tuntia ja kulutan 301 kcal --> 589 kcal. Tyydyn, vaikka ällötänkin itseäni joka tapauksessa.

Hesalainen tietää, että mulla on sh-taustaa. Hikoilun jälkeen siivoan, pyyhin pölyt huolella, mutta silti tuntuu, että ilmassa leijuu poltettujen kaloreiden löyhkä ja pelkään kiinnijäämistä.

Lähetän tuparikutsun Ihmisfetissille, Onigirille, Ankalle, Aikuisviihteelle, Säikylle, Pinkille, Luonnonlapselle, Aavikkorotalle, Perkelehuoralle ja Tehotytölle. Onigiri ja Aikuisviihde peruvat. Kuten myös Perkelehuora ja Ihmisfetissi. Tuparit siirtyvät hiihtoloman jälkeiselle viikolle ja saan taas armonaikaa laihtumiseen.

Pitäisi lähteä suihkuun.

Päivät kalorit luojan kiitos sittenkin 760-301 = 459 kcal. Olen onnellinen. Ja äiti löyti mun vuosia kadoksissa kulkeneen sormuksen jostain kaappeja siivoillessaan. Olen onnellisempi.

Ainiin, mun vasemmassa jalassa on jotain outoa. Se puutuu hirveän helposti.

ps. kliketi klik en tiedä, lukeeko tätä kukaan tällaista musiikkia kuunteleva, mutta herranen aika, että on söpöjäkomeitaihania ja osaavat vielä tanssiakin! Luukutan tuota jo kuka tietää monetta kertaa peräkkäin ja kello on vartin yli yksi yöllä.


~*~



KESKIVIIKKO

Myydäänkö muuten verhopainoja erikseen?

Minua väsyttää vähän, nukahdin vasta kolmelta, mikä on kai ymmärrettävää, jos on juonut 2/3 isosta lightcola pullosta yksin.

Harakoille meni eilinen kuitenkin. Kaloreita liikaaliikaaliikaa, kulhollinen dominoita ja kääretorttuviipaleita montamonta. En tiedä. Jatkaisinko 10864:sta, joka aiheuttaa paineita olla syömättä "liian vähän", vai pitäisikö syödä mahd. linnunlaisesti?

Joko meidän vaaka valehtelee tai sitten olen kaikesta huolimatta keventynyt jälleen 900 grammaa. Pakko onnistua.

Niin ja konsertti. Onneksi en soita itsekseni.

Minä haluaisin jonkun, josta kirjoittaa kauniita sanoja, jonkun, jolle jättää helliä kuiskauksia nurkkiin pyörimään.
Mutta minä saan vain vatsassa vellovaa nälkää ja kaappeihin kätkettyjä keksejä, sillä ne ovat kaikkein pahimpia. Suklaiset ja pehmeät. Kielletyt ja siksi niin kiehtovat kalorirullat.

Minulla on kylmä, iso punainen neule ei auta mitään. Spottivalon loisteessa saatan lämmetä, ehkä sormet eivät kompastele kohmeessa vaan sävelet kulkevat kauniina.

Minähän olen 'konzertmeister'. Toinen niistä kahdesta pisimpään soittaneesta.

Kello on kahta minuuttia vaille kolme ja minä ällötän itseäni. Ahmin. Päivän kalorit tulee näyttämään 1500:a ja melkein oksensin. Koettelin jo hammasharjan varrella kurkunpäätä, mutta ei miusta ollut siihen touhuun enää. Kutittava tunne jäi viipyilemään pitkäksi aikaa.

Kuuntelen täällä suomenkielistä pop-iskelmää ja toivon, että tämä itseinho haihtuisi vielä joskus.

~*~

Ihan mielenkiinnosta: ovatko tiedän mielestä pienet postaukset päivittäin vai tällaiset parin päivän ajalle mitoitetut vähän pidemmät tekstit parempia?

tiistai 22. helmikuuta 2011

Tervetuloa kolmelle uudelle lukijalle :3

-5oo grammaa eilisestä (nesteitä, mutta kuitenkin)

Eilen hoidin sosiaalista elämääni kuntoon. Tai no, vein wanhojentanssi-kuvat yhdelle puolituntemattomalle, moikkasin Lateksiasetta kauppakeskuksessa (Prinsessaa en osannut moikata, koska en edes tiedä sitä niin hyvin..) ja vastasin yhteen mitä sulle kuuluu?-yksityisviestiin finissä.

Tänään 800 kaloria, johon pitäisi mahduttaa ainakin 25 g kevyt vaniljajäätelöä. Mitäs menin lupaamaan Hesalaiselle, että se voi tulla käymään. Niin asun siis itsekseni. Vietän vapaata taitelijaelämää, joka myös lukulomana tunnetaan ja syön mitä syön. Eli liikaa.

Tänään pitäisi oikeasti lukea. Ettei taas käy niin, että kahlaan vikana iltana paniikissa kuusi ruotsinkirjaa läpi, mikä on jo lähes surullisen tavallista mun kohdalla.


Lateksiaseesta ja Prinsessasta tuli mieleen, että voisin ehkä esitellä mun elämän keskeisimmät kaverit jo tässä vaiheessa, koska tulen heitä blogissa käsittelemään jonkin verran. Hmm, kumpikaan yllämainituista ei kyllä kuulu tähän listaan. Eikä se muutenkaan ole pitkä, koska olen niin saamaton, mitä tulee ihmissuhteisiin.


Aavikkorotta - satuttiin samaan ryhmään lukiossa ja ollaan siitä asti pyöritty yhdessä enemmän tai vähemmän. Luovasti hullu, hullusti luova. Tykkää japanilaisesta kulttuurista, keräilee ja kustomoi leluja. Amerikkalainen poikaystävä, meinaa jättää Suomen taakseen ensimmäisen korkeakouluvuoden jälkeen.


Tehotyttö  - supersankariainesta ;D Lukiokavereita hänkin. Tykkää amerikkalaisista sarjakuvista ja erityisesti Beast Boysta. Suunnistaa, tanssii. Saattaa olla syömishäiriöinen?


Aikuisviihde  - yksi uusimmista kavereistani, johon tutustuin kunnolla vasta ruotsin kertauskurssilla. Pöllii mun pastillit ja tätä henkilöä on kiittäminen mun bloginimestä. Soittaa pianoa ja haaveilee lävistyksistä.


Pinkki  - kokonaisvaltaisesti jollain tapaa söpö, niinkuin nimityskin kertoo. Tykkää Hello Kittystä ja Harry Potterista, lajiteltaisiin ehdottomasti korpinkynteen, vaikka yrittikin huijata maailmaa luihuisväreillä penkkareissa. Tuleva lääkisopiskelija.


Luonnonlapsi - söpö hänkin. Ja myös tuleva lääkisopiskelija. Hiljainen, paitsi silloin kun saa viinaa. Lukee mun fictionia ja kehuu sitä silloin, kun se muiden mielestä on ihan sieltä, minne ei aurinko juuri paistele.


Säikky - jos tiputat lapasen, voit olla varma, että Säikky kiljuu :D Lupasi sorvata mulle taikasauvan (joo no olen friikki, tiedän) ja varmasti muuten sorvaakin tai alan tiputtelemaan tumppuja oikein urakalla. Oltiin samalla valokuvauskurssilla.


Ihmisfetissi - terveystiedon kakkoskurssilta poimittu kaveruus, jonka kanssa tuli pyörittyä vähän small talk-meiningillä pari vuotta ennen kunnon tutustumista. Edustaa lukiosta amikseen-linjaa mun kanssa. Fiksu ja filmaattinen ja jotenkin tällä ihmisellä on tosi ihana ääni.


Ankka - paniikkihäiriötoveri. Purkautumiskanava ja tukipilari. Tutustuttiin messengerin ja facebookin kautta vasta tänä vuonna, tai siis viime, mutta tänä lukuvuonna. Ankalla on joku addiktio sen hiuksiin.. 


~*~


Nuo olen saanut pidettyä lähellä ainakin vielä toistaiseksi. Ja toivottavasti tulevaisuudessakin.

maanantai 21. helmikuuta 2011

Kaloreita saa tulla tänään tuhat. Alustavien laskelmien mukaan n. 726, joten voin huomenna taputtaa itseäni olkapäälle jos kaikki menee oikein.

Puseron kauluksessa tuoksuu jonkun muun hajuvesi, enkä tiennyt, että puuro voi maistua näin hyvältä.

Pää on vielä vähän kipeä, mitäs juoksit rekkaa päin tyhmä lapsi.

Tänään siis se esitys. Ja sen takia syön yhden ison annoksen lämmintä ruokaa päivällä, etten ainakaan nälän takia sekoile siellä.Vaikka onneksi se on semmoinen, että ihmiset asioi taustalla, ettei ihan varsinainen konsertti kuitenkaan.Pikkuvirheet ei näy kellekään. Ja sitä paitsi -

    MINÄ OSAAN SOITTAA!

Hymyilyttää.

// Ei hymyilytä enää :') Tai no vähän ivallisesti virnistyttää. Lopputulos 906 kcal, alle tonnin kuitenkin. Perhanan Elovenan tummasuklaa-välipalakeksit ja perhanan minä, joka ei kykene niitä vastustamaan.

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

origo


Nollakohta.

En ole terve, mutten vielä kai sairaskaan.

Haluaisin olla. Kaunis, laiha, pieni, kevyt ja sairas.
Salaa kipeä ja hymyn takana pelkkää tuskaa ja kalorinpyörittelyä.

Tänään olen syönyt liikaa. Huomenna alkaa 48610, jonka teen kylläkin väärinpäin, sillä olen niin kamala sika, että jos yrittäisin pakottaa kehoni elämään 400 kalorilla, epäonnistuisin surkeasti.

Ja kaikenlaista kuplan puhkeamista tulee vältellä, taistella vastaan kynsin hampain.

Minä pystyn tähän.
Minusta tulee laiha.

Tervetuloa mukaan, matkalle pienuuteen.