tiistai 15. maaliskuuta 2011

Eilinen meni - vastoin kaikkia vannomisia - jo aamusta mässäilyksi, kun äiti tuli varmistamaan, että olin herännyt ja tunkemaan kolmea korvapuustia mukaan kirjoituksiin. Vikkelä kurkkaus tiskialtaaseen paljasti totuuden: sä et ole syönyt aamupalaa vielä? Kaksi leipää ja kupillinen jogurtti-mehukeitto-sotkua yhteensä 300 kcal ekstraa. Toisaalta, kalorit silti alle tonnin, 940, joten en nyt ainakaan tällä hetkellä sovittele kaulaani hirttosilmukoita täällä.

Essee-koe meni miten meni. En osaa sanoa yhtään. Istuin ja kirjoitin suoraan putkeen 2.5 tuntia. Pelkäsin jo, että Aku Ankan 60-vuotissynttäreiden kunniaksi aiheet käsittelevät melko pitkälti Ankkalinnaa, josta miulla ei ole hajuakaan, mutta ei onneksi. Kirjoitin lopulta valmiista otsikosta "Mitä syömme vuonna 2030?" ja nyt tuntuu, että taisin lasketella aika reippaasti aiheen ohi. Olisi tehnyt mieli vielä hienosäätää, mutta koska koulun henkilökunta unohti ilmeisesti miun pyynnön päästä reunapaikalle paniikkihäiriön vuoksi, enkä itse saanut suutani auki, kun oli alkuhäslinkiä, joku oli väärässä paikassa ja sitten saatiin jo paperit ja koe alkoi, niin paahdoin vain konseptille kaiken, mitä kysymyksestä keksin ja ajattelin, että mietin järkevää jaottelua sitten syksyllä. Taidan nimittäin mennä uusimaan.

Tulin muuten kipeäksi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Sinänsä ihan hyvän päivän valitsin, kun en ole ollut puoleen vuoteen nuhassa tms. :) Vitaminoituna ja särkylääkkeillä huumattuna on aina hyvä yrittää kirjoittaa jotain fiksua ja tärkeää [/sarcasm]


tämä kuuluu miulle


Asiasta pannukakkuun: haluan tulppaaneja. Oikeasti, paljon paljon tulppaaneja eri väreissä joka huoneeseen. En ymmärrä enää itsekään, en ole koskaan ollut mikään kukkaihminen, mutta tulppaanit varasti miun mielenkiinnon ihan täydellisesti. Kohta miut varmaan tunnetaan paikkakunnan kukkakaupoissa sinä hulluna tulppaaninaisena, ellen kykene hillitsemään itseäni, sitten kun niitä ihanuuksia ostamaan pääsen.

Tänään olis soittotunti, mutta koska meinasin eilen pyörtyä nyrkkeilyssä (en syömisten vaan flunssan takia), niin en sitten mene sinne kuitenkaan. Saanpahan viikon lisäaikaa harjoitella tuolla toisella kanteleella, niin en saa kuitenkaan henkisesti turpaani opettajalta.

Ja meillä on taas joku helkkarin konsertti tulossa, en halua en pysty en kykene yyh.

Nyt mie lähen keittämään teetä ja napsimaan pillereitä. Keuhkoihin en anna tämän mennä, minen syö tämän elämän aikana enää yhtään antibioottikuuria.

.... just joo.



Miulla riittää nyt tätä asiaa, huomaan. Oon innostunut taas kirjottamisesta ja mietinkin, että voisin palailla yhdelle fan fiction-sivustolle. En vaan toista virhettäni ja haali yhtä viittäsataa eri juttua, jotka olen luvannut kirjoittaa, vaan hoidan yhden ensin loppuun. Ennen paluuta kirjoittelen kuitenkin tuota aikamatkustus-tarinaa (olen kai joskus maininnut siitä täälläkin?) hiukan pidemmälle, ainakin lukuun viisi ja alan julkaista sitä sitten heti.

Niin ja ostinhan mie hajuveden eilen kirjoitusten jälkeen. Tämäkin oli hyvin tärkeä tieto :) Plus että mie haluan ausseihin. Siitä voisin kirjoittaa ehkä seuraavan postauksen? Kirjoitan joka tapauksessa, piditte tai ette >:)

P.S. Mitä scheissea? Aamupaino 1.4 kg pienempi kuin eilen. Taidan mennä hiukan juttelemaan meidän vaa'alle, sillä tuntuu, että se kusettaa miua.

// Sanoisinko että hyvää päivää. Ilmoitin soitonopettajalle, etten pääse tänään tulemaan ja vastauksena oli "sinun on pakko, meillä on ryhmäharjoitukset". Pakko? Pakko? En tiennytkään, että vapaaehtoiseen harrastukseen on pakko osallistua, varsinkin jos on 38 kuumetta. Kai mie sitten ryhdistäydyn, meikkailen pahimpia flunssan jälkiä piiloon ja astelen neljän bussiin reippaana nuotit kourassa.

Yhdeltä alkaa ruotsin lukeminen.

Ihan tosi.

1 kommentti: