lauantai 12. maaliskuuta 2011

... ja sympatiaa?

Eilinen meni metsään, koska tuparit, joten ei enempää siitä. Jos alkaisin kirjaamaan ylös kaiken syömäni niin teidän päät räjähtäisi, uskokaa pois. Tämäkin päivä meinasi mennä metsään, nousin valtavassa niskasäryssä ylös yhden aikaan yöllä ja ennen kuin huomasinkaan olin ottanut yhden tonnisen buranan ja vetänyt noin 5 desiä rahkaa ja pari polar-näkkäriä. 700 kcal siitä, mutta sitten en kai syökään tänään enää mitään.


Eiliseltä jäi puoli pulloa light-kolaa ja puolitoista pulloa vissyä, joilla voin täyttää mahaani tänään. Ja sen lisäksi tietysti teetä, paljonpaljon teetä. Aikuisviihde ja Luonnonlapsi toivat tupaantuliaislahjaksi ison teekupin ja päärynänmakuista sen cha-teetä, joka on kuulemma tarkoitettu ensi viikon maanantaille ja muillekin yo-aamuille, se nimittäin etiketin mukaan rauhoittaa ja parantaa keskittymiskykyä. Mie en sinänsä kiinnostunut noista sanoista, sillä paketin kyljessä koreili myös "poistaa nestettä", josta innostuin enemmän kuin paljon. 

Teemaan sopivasti tänään on illalla myös amy:n (anime- ja mangayhdistyksen) teekutsut, jonne saa pukeutua kauniisti. Kerrankin miuakin jopa huvittaa osallistua tällaiseen kiloista ja läskeistä huolimatta ja meinasin muokata vanhojentanssipukuani jotenkin, ettei se näytä kuitenkaan ihan iltapuvulta. Jos kerran kutsussa lukee, että pukeutukaa hienoimpiinne, niin miehän pukeudun. En tule kuitenkaan koskaan varmaan enää käyttämään sitä pukua missään muualla, joten sinänsä läikyttäminenkään ei pelota.
Nyt mie lähden tiskaamaan, keittiössä odottaa ihana kahdentoista ihmisen jättämä astiavuori. Sitten voisi ehkä lähteä ulos, täällä on nimittäin tosi nätti ilma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti